Bedrijfsfotografie

Een sterk merk kan niet zonder sterk beeld. Met goede fotografie laat jij zien wie je bent en waar je voor staat. Je personal brand dus. Ik help je graag met het maken van deze foto’s.

Persoonlijk, authentiek en aansprekend voor jouw opdrachtgever. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Personal Branding fotoshoot, waarbij ik jou als ondernemer vastleg. Jouw persoonlijkheid vertalen we naar mooie beelden die je in kunt zetten voor je website en social media kanalen.

Maar ook een uitgebreide bedrijfsreportage is mogelijk of portretten van het team. Daarbij focus ik altijd op pure en authentieke foto’s. Het liefst met natuurlijk licht en op locatie.

“The important thing is not the camera but the eye.”

Alfred Eisenstaed

Werkwijze & Investering

Ik werk altijd met een offerte op maat. Via e-mail of telefoon bespreken we jouw wensen en op basis daarvan maak ik een passend aanbod.

Een zakelijke reportage is al mogelijk vanaf €349 exclusief BTW en reiskosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik hoor graag jouw verhaal.

“Voor onze website wilden we professionele foto’s in de sfeer die past bij onze manier van werken. Zakelijk maar met een persoonlijke touch. Maud heeft hier goed op ingespeeld met een goede voorbereiding en een ongedwongen uitvoering van de shoot. Het resultaat zijn mooie, originele foto’s die wij met trots gebruiken voor onze website.”

— Tijmen Hamerslag
Clave Vastgoed

Een offerte opvragen?