Fotograaf Maud

Met fotografie kom je heel dicht bij iemand, als je daar gevoelig voor bent. En dat ben ik. Ik vind het heerlijk om mee te genieten van de liefde tussen mensen of om kersverse ouders hun pasgeboren baby te zien knuffelen.

Inmiddels kom ik bij gezinnen over de vloer die ik al vaker heb mogen fotograferen. Zo leuk dat je dan je eigen foto’s aan de muur ziet hangen. 

Ik fotografeer met een grote mate van nieuwsgierigheid, om me heen kijkend, op zoek naar mooie visuele beelden. Vanuit elke hoek. Op zoek naar mooi licht, een moment, een blik of een fijne compositie. 

“Zowel tijdens de zwangerschap als kort na de geboorte van onze dochter, kwam Maud bij ons thuis om deze bijzondere momenten vast te leggen. Heel relaxt en ongedwongen ging ze te werk. Wij voelden ons daardoor vrijwel meteen op ons gemak en dat zie je terug in de foto’s. Ze zijn prachtig! Echt een mooie herinnering waar we heel blij mee zijn. Dankjewel lieve Maud, we weten je zéker ook te vinden voor een family shoot!”

— Ilse & Mark

Hoe de liefde voor fotografie begon

Sinds 2017 fotografeer ik met veel plezier mensen. Van gezinnen tot personal branding shoots. De liefde voor mooie plaatjes zat er altijd al in, maar ik fotografeerde vooral op gevoel.

Totdat ik in 2017 de opleiding tot fotograaf ging doen aan de School voor Fotografie en me meer verdiepte in de techniek.

Sindsdien is fotograferen meer dan alleen een hobby en word ik intens blij van de mooie momenten die ik voor mensen mag vastleggen. 

Potje tennis?

Ik kan een aardig potje tennissen, maar inmiddels heb ik het ingeruild voor padel.

Gek op Spanje

Ik voel me erg thuis in Spanje en spreek een goed woordje Spaans. Ik ben sowieso gek op reizen. Zuid-Amerika is favoriet.

Empathisch & Rustig

Ik ben betrokken, rustig en empathisch. Al kijk ik soms de kat uit de boom, als ik echt iets wil dan ga ik ervoor.

Mooie foto’s, zonder te poseren

Ik vind het heel belangrijk dat je helemaal op je gemak bent bij mij. Geen geforceerde en onnatuurlijke poses. Een fotoshoot moet namelijk ook gewoon heel leuk zijn.

Dat kan op allerlei locaties. Bij jullie thuis of bijvoorbeeld in het mooie Utrecht. Deze stad heeft veel mooie fotolocaties, maar ook in de omgeving van Utrecht kom ik graag! Zo is de Soesterduinen één van mijn favoriete fotoplekken.

Ook op de foto?

Ik zie je graag. Voor een kop koffie of door mijn lens. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om mijn beschikbaarheid te checken.