Zwangerschap & Newborn Fotografie

Jullie gaan een bijzondere tijd tegemoet. Nieuw leven op de wereld zetten is groots en speciaal. Maar ook een tijd die zo voorbij vliegt. Mooie foto’s maken de herinnering levendig en ik help jullie hier graag bij. Op een natuurlijke en ongedwongen manier leg ik jouw zwangerschap of jullie kersverse gezin vast.

Want natuurlijk staat jouw mobiel straks helemaal vol met foto’s van die kleine, maar sta jij er zelf wel op? Hoe bijzonder is het om later met jouw zoon of dochter dit moment terug te kunnen kijken? Zij willen niet alleen zichzelf zien, zij willen ook jou zien. Zulke foto’s zijn dierbaar.

“Wat heeft ze het goed gedaan. Ze heeft oog voor mooie settings, kleuren en lichtinval. En stelde ons vooral op ons gemak tijdens het fotograferen, wat tot prachtige natuurlijke foto’s heeft geleid. Absolute aanrader!”

— Lieke & Jonas

Werkwijze

Ik jullie graag vast tijdens een zwangerschaps en newborn fotoshoot zoals jullie zijn. En dat gaat vaak het beste als de sfeer ontspannen is en we de tijd nemen. Poseren hoeft niet; het gaat vanzelf als je doet wat jullie altijd al doen; dollen met elkaar, een kus, een knuffel. Zo zorgen we voor natuurlijke foto’s met pure emoties

Als je bij mij een shoot boekt, prikken we een datum en bespreken we vooraf de wensen. Ik shoot voornamelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. De dagen dat familieshoots vaak ook het beste uitkomen. Maar wil je een andere dag? Dan kan dat in overleg. In de lente en in de zomer zijn doordeweekse avonden ook een goede optie omdat het dan langer licht is. 

Op de dag van de shoot maken we ongedwongen foto’s en daarna ontvangen jullie, na betaling van de factuur, binnen twee dagen een preview zodat je al wat mooie foto’s hebt. Alle foto’s lever ik vervolgens binnen drie weken aan. 

Investering

Zwangerschap

€300

Inclusief:

 • Lifestyleshoot bij jullie thuis of op locatie
 • 1-1.5 uur fotografie
 • 20-30 foto’s nabewerkt (mix van kleur en zwart-wit) en digitaal in hoge resolutie aangeleverd
 • Maximaal 5 personen uit hetzelfde gezin
 • Verschillende outfits mogelijk

Newborn

€365

Inclusief:

 • Lifestyleshoot bij jullie thuis of op locatie 
 • 1-1.5 uur fotografie
 • 30-35 foto’s nabewerkt (mix van kleur en zwart-wit) en digitaal in hoge resolutie aangeleverd
 • Maximaal 6 personen uit hetzelfde gezin
 • Verschillende outfits mogelijk

Combinatie pakket

€625

Inclusief:

 • Zwangerschapsshoot
 • Newborn shoot
 • 60-65 foto’s nabewerkt (mix van kleur en zwart-wit) en digitaal in hoge resolutie aangeleverd

Extra informatie

 • De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 15km vanaf Houten (daarbuiten € 0,60 per km, inclusief btw)
 • Heb je specifieke wensen of wil je een pakket op maat? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.
 • Ik zorg voor een mooie en complete reportage. Wil je na de shoot toch extra foto’s afnemen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.
 • Een mooi album bij je reportage? Ook dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Kleding

Van te voren bespreken we de kledingkeuzes. De kledingkeuze bepaalt namelijk mede de sfeer van de uiteindelijke foto’s. Voor frisse foto’s kun je gaan voor wit, lichtgrijs en beige. Als je een wat warmere uitstraling wil, raad ik aardetinten aan zoals bruin, camel, okergeel, beige en bordeauxrood. 

Locatie & Licht

Ik fotografeer het liefst met natuurlijk licht. De shoot kan bijvoorbeeld in het bos, op het strand, in de duinen of in de stad plaatsvinden. Bij jullie thuis of een andere mooie binnenlocatie. Ik sta open voor ideeën en samen komen we op iets wat bij jullie past.

Ik ben voornamelijk actief als newborn fotograaf in de omgeving van Utrecht. Maar ik rijd met alle liefde door heel Nederland om jullie baby mooi vast te leggen.

Ongedwongen en puur

Op de foto gaan is vaak onwennig, maar ook ontzettend leuk! Ik doe niets liever dan op zoek gaan naar de echte momenten en die voor jullie vastleggen. Ik help je daarbij. Momenten die over 30 jaar nog steeds waardevol zijn. Want deze bijzondere tijden vliegen voorbij.

Als zwangerschaps en newborn fotograaf ben ik rustig, let ik op de details en ben ik benieuwd naar jullie verhaal. Ik stel mensen op hun gemak en ik maak de mooiste plaatjes zonder dat je het door hebt. Daarbij kijk ik altijd naar het beste licht, een rustig beeld en mooie kleuren.

Wil jij ook prachtige foto’s?

 1. De echte momenten vastgelegd
 2. Een bijzondere herinnering voor later
 3. Een cadeau voor jezelf