Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Lifestyle & Familie Fotografie

Tastbare herinneringen; die maak ik graag voor je. Altijd op zoek naar het mooiste licht, een moment, een blik of een fijne compositie. Zodat je mooie foto’s krijgt, die echt en puur zijn. Gewoon, zoals het is.

Of je nou met je geliefde op de foto gaat, met je gezin of gewoon alleen. Als fotograaf kijk ik naar jullie of jouw verhaal. Ik geniet van elke shoot. Het is een voorrecht om bij die kleine spontane momenten te zijn en het voor jullie vast te leggen.

“Wat wilde ik al lang een fotoshoot met mijn man en dochter, maar ik stelde het steeds uit. Totdat ik Maud zag fotograferen op een bruiloft en haar prachtige foto’s zag. Toen was de knoop snel doorgehakt. Wij hebben een hele ontspannen en gezellige familie fotoshoot gehad met als resultaat supermooie foto’s. Heel erg blij mee! Ik ben al aan het bedenken wanneer we een volgende fotoshoot kunnen plannen. Uiteraard bij Maud, love haar stijl.”

Marina & Thomas

Werkwijze

Ik leg jou of jullie graag vast zoals je bent. En dat gaat vaak het beste als de sfeer ontspannen is en we de tijd nemen. Poseren hoeft vaak niet; het gaat vanzelf als je doet wat jullie altijd al doen; dollen met elkaar, een kus, een knuffel. Zo zorgen we voor natuurlijke foto’s met pure emoties. 

Als je bij mij een shoot boekt, prikken we een datum en bespreken we vooraf telefonisch de wensen. Ik shoot voornamelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. De dagen dat familieshoots vaak ook het beste uitkomen. Maar wil je een andere dag? Ik ben flexibel dus overleggen kan altijd. In de lente en in de zomer zijn doordeweekse avonden ook een goede optie omdat het dan langer licht is. 

Op de dag van de shoot maken we ongedwongen foto’s en daarna ontvangen jullie, na betaling van de factuur, binnen 2 dagen een preview zodat je al wat mooie foto’s hebt. Alle foto’s lever ik vervolgens binnen 2 weken aan. 

Investering; kies jouw favoriete pakket

Pakket 1

€250

Inclusief:

 • Lifestyleshoot bij jullie thuis
  of op locatie 
 • 1 uur fotografie
 • 20 foto’s nabewerkt (mix van kleur en zwart-wit) en digitaal in hoge resolutie aangeleverd
 • Maximaal 5 personen

pakket 2 – meest gekozen

€285

Inclusief:

 • Lifestyleshoot bij jullie thuis
  of op locatie 
 • 1-1.5 uur fotografie
 • 30-35 foto’s nabewerkt (mix van kleur en zwart-wit) en digitaal in hoge resolutie aangeleverd
 • Maximaal 7 personen

Pakket 3

€350

Inclusief:

 • Lifestyleshoot bij jullie thuis
  of op locatie 
 • 1.5 uur fotografie
 • Rond de 60 foto’s nabewerkt (mix van kleur en zwart-wit) en digitaal in hoge resolutie aangeleverd
 • Maximaal 10 personen

Extra informatie

 • Ik woon in Utrecht, maar reis het hele land door voor fotoshoots. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 20km vanaf Utrecht (daarbuiten € 0,35 per km, inclusief btw)
 • Heb je specifieke wensen of wil je een pakket op maat? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.
 • Ik zorg voor een mooie en complete reportage. Wil je na de shoot toch extra foto’s afnemen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.
 • Een mooi album bij je reportage? Ook dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Kleding

Van tevoren bespreken we de kledingkeuzes. De kledingkeuze bepaalt namelijk mede de sfeer van de foto’s. Voor frisse foto’s kun je gaan voor wit, lichtgrijs en beige. Als je een wat warmere uitstraling wil, raad ik aardetinten aan zoals bruin, okergeel, beige en bordeauxrood. 

Locatie & Licht

Ik fotografeer het liefst met natuurlijk licht. De shoot kan bijvoorbeeld in het bos, op het strand of in de stad plaatsvinden. Bij jullie thuis of een andere mooie binnenlocatie. Ik sta open voor ideeën en samen komen we op iets wat bij jullie past.

Ongedwongen en puur

Als fotograaf ben ik rustig, let ik op de details en ben ik benieuwd naar jullie verhaal. Ik stel mensen op hun gemak en ik maak de mooiste plaatjes zonder dat je het door hebt. Daarbij kijk ik altijd naar het beste licht, een rustig beeld en mooie kleuren.

Wil jij ook prachtige foto’s?

 1. De echte momenten vastgelegd
 2. Een bijzondere herinnering voor later
 3. Een cadeau voor jezelf