Familieshoot in de Soesterduinen

Een mooie zonnige dag met zomerse temperaturen en een leuk gezin met opa en oma er ook bij, zijn de twee perfecte ingrediënten voor een fijne gezinsshoot in de Soesterduinen. Echt een feestje om zo’n leuke familie te fotograferen.

Josephine was via via bij mij gekomen en wilde graag mooie foto’s van haar gezin met haar ouders erbij. Op een weekenddag spraken we af in de natuur, die altijd garant staat voor fijne foto’s. Ongedwongen maakten we foto’s terwijl de familie lol maakte met elkaar. Een geslaagde familieshoot met als eindresultaat een complete reportage met allerlei verschillende soorten foto’s.

Individuele portretten

Bij een gezinsshoot horen ook individuele foto’s van alle gezinsleden. Gedurende de shoot maar ik ook foto’s op de zogenaamde ’tussendoor’ momenten wanneer er even niet veel gebeurt. Dit levert ongedwongen beelden op en maakt een reportage dynamisch. Ik vind het ook belangrijk om wat portretten te hebben waar je in de camera kijkt. Toch fijn om die foto’s ook te hebben voor op de schoorsteen :).

Home » Blog » Familieshoot in de Soesterduinen